LARGE-170424_Pubblik_Quartier_010_LR-2400-50.jpg
 

EEN ZWEEMPJE PARIJS IN BENOORDENHOUT

 

Le Quartier, een ongedwongen plek waar je de hele dag terecht kunt. Voor koffie met gateau-du-jour, lunch of diner, 7 dagen per week. 
Met de Franse keuken als basis bereidt het keukenteam dagelijks verse, pure gerechten.

Overdag maken we omelet,  salades&soepen en beleggen we rustiek brood met bijvoorbeeld Franse brie de meaux, crème van avocado met een gepocheerd eitje, hummus met gepofte aubergine of de croquette van Oma Bob.  

Daarnaast maken we kleine gerechten als het rijke Plateau Quartier ('van alles wat'), Escargots petit gris uit de Bourgogne, garnalen croquettes, carpaccio met eendenlevercrème en verschillende Tarte Flambées.

Als hoofdgerechten staan klassiekers zoals bijvoorbeeld Steak tartaar, Sliptong, Kalfslever met appel, ui en calvados jus en Ratatouille met geitenkaas op de kaart.

Uniek zijn de ‘Spiegelgerechten’ - deze periode is dat Entrecote Double met Bordelaise saus.

In het weekend komt men voor onze specials:  STAARTSTUK (ons beroemde meest malse stuk bief) en op zondag de KAASFONDUE.

Volg ons op Facebook voor de specials, nieuws en impressies.

À bientôt!

 

Een kleine impressie van de kaart


 

Romige kreeftensoep

Zoals een bisque hoort te zijn: vol van smaak en romig.

 

sliptong à la meuniere

Botermals gebakken met frisse caesar salade en Franse frites

 
 

Steak tartaar

À la minute gedraaid en op klassieke manier aangemaakt.
In twee versies: als vooraf of als hoofdgerecht

 

gepofte aubergine

Met ricotta, granaatappel en ratatouille 

 

   menu de la semaine / plat du jour              

Naast de kaart hebben we een 3-gangen weekmenu. Vraag ons team naar het menu van de week of check Facebook. Daarnaast hebben we in het weekend een extra Plat du Jour met mooie klassiekers: 

  • Zondag: gezellige kaasfondue
  • Vrijdag en Zaterdag: Staartstuk met Bearnaisesaus

 

ACHTERGROND-GROEN.jpg
 
 
AU-REVOIR.png
 
 
Quartier-patroon-RGB-ZW-GROEN-GROOT-1600x1600-px-3.jpg